Evenimente vara 2011

 

          Campionatul Balcanic de Dresaj ( 2011) a fost castigat de Selina Alexandrescu si iapa Merkur Casino Siker. De asemenea, iapa a castigat si "Trofeul Cincinalului".

           Editia a 85-a a derby-ului de trap al Romaniei a fost castigata de armasarul Only You , condus de Mihai Paun. Pe hipodromul din Ploiesti au mai avut loc si alte cinci intreceri: in competitia destinata cailor de 2 ani, castigatorul a fost Olimp, la 3 ani Janina fiind invingatoare. Diaconita a fost castigatoarea cursei "Manuc" , iar Cupa "Nedaia"  a fost castigata de Cassandra.Iapa Zaza a invins in Cursa de viteza.

           

 


                  Sezonul concursurilor hipice a fost deschis cu un spectacol organizat de adapostul Casa Sperantei , pe 1 iunie. In perioada 2-5 iunie a avut loc Cupa Copiilor si etapa a III-a a Grand-Prix-ului Romaniei. Cupa Federatiei la Sarituri a fost organizata tot atunci.

                Pe 10-12 iunie au avut loc prima etapa din Grand-Prix-ul Romaniei la Dresaj , Cupa Romsilva ( la Sarituri) si Proba completa.

                 Pe 17 iunie s-a desfasurat Cupa Romaniei la Sarituri .

                Pe 1-3 iulie va fi organizata etapa a IV-a din Grand-Prix-ul Romaniei  si Cupa Decebal ( Sarituri) , alaturi de Cupa Romsilva la Atelaje.

                In perioada 15-17 iulie vom putea vedea Marele Premiu al Municipiului Campina la Sarituri, dar si etapa a II-a a Grand-Prix-ului Romaniei la Dresaj . Cupa Bucovina la Sarituri va avea loc in aceeasi perioada.

                In zilele de 29-31 iulie vom urmari Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, la Sarituri. In aceeasi perioada se va organiza si Etapa Zonala Enduro.

                Pe 5-7 august va avea loc Cupa Hermes la Sarituri, Cupa Romaniei la Dresaj , alaturi de Grand-Prix-ul Romaniei la Atelaje.

                In schimb, in luna august  ( 12-14 august) se va desfasura Finala Nationala ( seniori) , Trofeul "Virgil Barbuceanu"  la Sarituri si Finala Nationala la proba completa , novici si juniori ( 19-21 august) cu Finala Nationala de copii , juniori si tineret la Sarituri ( in 26-28 august).

                            Pana si Maria Basescu a fost la multe dintre spectacolele hipice!

                               Avem o vara plina. Distractie placuta!